Αρχική Σελίδα » Γενικά Κείμενα

H καινοτομική ιδέα μας

Μέχρι τώρα για να μπορέσετε να βρείτε κάποιον μάστορα είτε παίρνατε πανικόβλητοι τηλέφωνο τους φίλους σας για να τους ρωτήσετε αν έχουν κάποιον υπόψη, ή ψάχνατε τις κολώνες της ΔΕΗ της γειτονιάς για κάποιο διαφημιστικό αυτοκόλλητο, ή ξεφυλλίζατε ένα στατικό επαγγελματικό οδηγό και ξεκινούσατε το μαραθώνιο τηλεφωνημάτων μέχρι να βρείτε εκείνον που ενδιαφέρεται.

 

Η έμπνευσή μας λοιπόν για αυτό το πρωτοποριακό σύστημα ήταν οι προσωπικές μας παρόμοιες εμπειρίες.

 

Κάθε φορά που κάτι έχριζε επισκευής στο σπίτι το άγχος μας μέχρι να βρούμε τον μάστορα που να είναι εξειδικευμένος, που να εργάζεται στην περιοχή μας αλλά και βέβαια που θα ζητήσει αμοιβή στο δικό μας προϋπολογισμό ήταν τόσο μεγάλο που ξέραμε ότι πρέπει να βρούμε λύση.

 

Η δημιουργία του www.mastermastoras.gr είναι η λύση. Ο στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τη ζωή σας όταν ψάχνετε για τεχνίτες είτε για την πιο απλή εργασία όπως η επισκευή μιας πρίζας αλλά και για μεγαλύτερες εργασίες όπως η κατασκευή ή ανακαίνιση ενός ολόκληρου σπιτιού! Στις λίστες μας θα βρείτε περισσότερες από 50 επαγγελματικές ειδικότητες και πιστεύουμε ότι αυτές οι κατηγορίες θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

 

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσετε αυτή την ιδέα γιατί πιστεύετε στη δύναμη των νέων ιδεών, του διαδικτύου και στην επιτυχία της οργανωμένης προσπάθειας.

 

Κάθε μέρα διαχειριζόμαστε εκατοντάδες εργασίες τις οποίες ελέγχουμε λεπτομερώς και επιμελώς πριν να τις προωθήσουμε στους διαπιστευμένους συνεργάτες μας - επαγγελματίες. Η φιλοσοφία μας είναι η άμεση, αποτελεσματική και οικονομική διεκπεραίωση κάθε εργασίας που εσείς δημοσιεύετε.

 

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας είναι να δημοσιεύσετε την εργασία σας στην ιστοσελίδα μας και εμείς με τη σειρά μας να ειδοποιήσουμε τους επαγγελματίες που πληρούν τα κριτήρια της αγγελίας. Αμέσως μετά οι ενδιαφερόμενοι τεχνίτες θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας δώσουν την προσφορά τους.

 

Καμία χρέωση δεν υπάρχει από εμάς καθώς οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ