Αρχική Σελίδα » Σχετικά με εμάς

Η Ιδέα μας

Μέχρι πρόσφατα, το να βρεις μάστορα, ακόμα και για μια απλή δουλειά, σαν την αλλαγή μιας βρύσης, ήταν δύσκολη υπόθεση και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, (όπως το σαββατοκύριακο) σχεδόν αδύνατη. Όλοι μας έχουμε πάρει τηλέφωνο κάποιο φίλο που έχει ένα φίλο που ίσως ξέρει έναν μάστορα, έχουμε κοιτάξει τις κολώνες της ΔΕΗ για κάποιο τηλέφωνο ή έχουμε ξεφυλλίσει κάποιον οδηγό, για να αρχίσουμε ένα μαραθώνιο τηλεφωνημάτων.

 

Και φυσικά, όλοι μας, εκτός από την πολύωρη προσπάθεια εύρεσης μάστορα, έχουμε αρκετές φορές απογοητευθεί γιατί το επίπεδο της δουλειάς που έγινε δεν μας ικανοποίησε.

 

Όμως, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν χάρη στη νέα ιδέα που πρώτο έφερε στην Ελλάδα το mastermastoras.gr!

 

Η ιδέα μας σε μία πρόταση:

 

Δεν ψάχνετε, ούτε τηλεφωνείτε στους μάστορες. Τηλεφωνούν αυτοί σε εσάς!

 

Εσείς απλά ποστάρετε την εργασία που χρειάζεστε στο mastermastoras.gr, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μέσα από μια πανεύκολη, ολιγόλεπτη διαδικασία, και μετά… απλά περιμένετε! Σχεδόν αμέσως, το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει, όχι μόνο από έναν, αλλά από μέχρι 3 μάστορες (ανάλογα τον τύπο εργασίας) που θα ακούσουν το πρόβλημά σας και θα σας δώσουν την προσφορά τους. Εσείς απλά διαλέξτε τον καλύτερο με βάση τα δικά σας κριτήρια, αλλά και την αξιολόγηση του μάστορα από προηγούμενους πελάτες που θα βρείτε ήδη στο mastermastoras.gr.

 

Αυτή είναι η ιδέα του mastermastoras.gr. Εμείς την πραγματοποιήσαμε, εσείς την αγκαλιάσατε!


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ