Αρχική Σελίδα » Για Ιδιώτες

Πώς Λειτουργεί

Εάν έχετε ένα πρόβλημα τεχνικής φύσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, τώρα μπορείτε εντελώς δωρεάν, και σε 3 πανεύκολα βήματα, να βρείτε τη λύση που θέλετε. Για εσάς μάλιστα που είσαστε ήδη στο mastermastoras.gr και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τα βήματα είναι μόλις 2!

 

      1. Συμπληρώνετε τη φόρμα καταχώρισης για τη δουλειά που θέλετε.

 

      2. Σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ, το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει! Θα λάβετε κλήσεις από μέχρι 3 τεχνίτες, αναλόγως με το μέγεθος της εργασίας, που θα σας δώσουν τις προσφορές τους.

 

Από εκεί και πέρα, η επιλογή τεχνίτη για τη δουλειά είναι δική σας υπόθεση. Μπορείτε να προσλάβετε τεχνίτη με γνώμονα την εξειδίκευσή του, την τηλεφωνική προσέγγιση, την οικονομική του προσφορά κλπ.

 

Αυτό όμως που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στην απόφασή σας, είναι το σύστημα αξιολόγησης τεχνιτών του mastermastoras.gr, όπου προηγούμενοι πελάτες έχουν ήδη βαθμολογήσει τους τεχνίτες που σας κάνουν προσφορά! Φυσικά, με το πέρας της εργασίας, μπορείτε κι εσείς να αξιολογήσετε τον τεχνίτη που δούλεψε για εσάς.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχει το mastermastoras.gr είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Εσείς, θα πληρώσετε ΜΟΝΟ το μάστορα, μόνο όταν έρθει και κάνει τη δουλειά, στην τιμή φυσικά που θα έχετε συμφωνήσει.

 

Στο mastermastoras.gr θα βρείτε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές, αλουμινάδες, τεχνίτες για μονώσεις και πλακάκια, και συνολικά πάνω από 50 ειδικότητες για κάθε σας ανάγκη.

 

Ακόμη, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών του, το mastermastoras.gr δίνει τη δυνατότητα και σε ιδιώτες που ΔΕΝ έχουν γνώσεις χρήσης διαδικτύου να καταχωρίσουν την εργασία τους με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 2717 717.


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ