Αρχική Σελίδα » Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας

Το mastermastoras.gr μπήκε στην ελληνική αγορά με το ξεκίνημα του 2012, καινοτομώντας και φέρνοντας στον χώρο του μια τόσο επαναστατική και πρακτική λύση στην εξεύρεση τεχνίτη. Στα χρόνια που ακολούθησαν το mastermastoras.gr,  με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη αύξησε τόσο το δίκτυό του, όσο και τις παροχές του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτο το mastermastoras.gr εφάρμοσε το σύστημα της απολύτως δωρεάν δημοσίευσης τεχνικού προβλήματος, χωρίς την διαδικασία δημοπρασιών και σχετικών χρονοτριβών, αφού με την καταχώρηση της κάθε εργασίας ακολουθεί η άμεση επικοινωνία από τουλάχιστον 3 τεχνίτες για την κατάθεση των προσφορών τους.

 

Ακόμη, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το mastermastoras.gr εφάρμοσε το σύστημα αξιολόγησης τεχνίτη που ανταμείβει τους σωστούς και καλούς επαγγελματίες, ενώ βοηθάει εξαιρετικά και αποτελεσματικά τον ιδιώτη στην επιλογή του.

 

Με βάση τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, το mastermastoras.gr  κατάφερε να παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη και τον επαγγελματία να παρακολουθεί, σε real time χρόνους, την εξέλιξη της διαδικασίας καταχώρησης και της διαδικασίας υλοποίησης και παράδοσης της κάθε εργασίας.

 

Σήμερα, το mastermastoras.gr προσφέρει πάνω από 50 ειδικότητες επαγγελματιών, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μια αγοράς άνω των 5.000.000 ανθρώπων, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του και στις 3 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα).

 

Όμως, για εμάς τους ανθρώπους του mastermastoras.gr η έννοια της ιστορίας δεν είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Είναι κάτι που συμβαίνει στο παρόν, και που θα συμβαίνει και στο μέλλον, καθώς θέλουμε, με κάθε μας ενέργεια, να γράφουμε πάντοτε ιστορία στην εξυπηρέτησή σας!


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ