Αρχική Σελίδα » Για Ιδιώτες

Χρήσιμες Συμβουλές

Το mastermastoras.gr είναι ένα από τα πρώτα sites εύρεσης τεχνιτών στο ελληνικό διαδίκτυο, και το πρώτο που έφερε στη χώρα μας την καινοτομία του δωρεάν ποσταρίσματος εργασίας που ακολουθείται από άμεσο τηλεφώνημα από μέχρι 3 τεχνίτες.

 

Η πείρα μας στα χρόνια που το site λειτουργεί, μας επιτρέπει να σας δώσουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας δίνουμε!

 

  • Με το τέλος της κάθε εργασίας, πάντα να ανεβάζετε τη βαθμολογία του τεχνίτη. Έτσι βοηθάτε να δημιουργηθεί ένα βαθμολογημένο δίκτυο καλών και σωστών επαγγελματιών, ενώ βοηθάτε και άλλους ιδιώτες στην εξεύρεση του κατάλληλου τεχνίτη. Αυτοί με τη σειρά τους, βαθμολογώντας τους τεχνίτες, βοηθάνε εσάς.

 

  • Για τις δουλειές σας, μην στηρίζεστε μόνο στο οικονομικό κριτήριο, αλλά και στο ποιοτικό. Πολλές φορές, η λύση δεν βρίσκεται στην πιο οικονομική προσφορά, αλλά στην πιο κατάλληλη, βάσει εμπειρίας του μάστορα στη δουλειά και την αξιολόγηση του από προηγούμενους πελάτες.

 

Το mastermastoras.gr σύντομα θα εγκαινιάσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστοσελίδα του με πρακτικές συμβουλές, tips και οδηγίες για περισσότερες από 50 ειδικότητες επαγγελματιών! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ