Αρχική Σελίδα » Για Ιδιώτες

Η Αξία της Αξιολόγησης

Ένα από τα βασικά σημεία διαφοράς του mastermastoras.gr είναι η σημασία στην αξιολόγηση και την αξία της. Πιστεύουμε ότι όταν ο καλός και σωστός επαγγελματίας αναγνωρίζεται για την ποιότητα της δουλειάς του, έχει ένα ακόμα κίνητρο να αποδώσει καλύτερα και να «λάμψει» ακόμη περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο πελάτης που θα τον προσλάβει.

 

Συνιστούμε επιτακτικά στους χρήστες μας να αξιολογούν τον κάθε τεχνίτη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, γιατί αφενός θα βοηθήσουν και άλλους χρήστες στο μέλλον να αποφασίσουν για την επιλογή του επαγγελματία, αλλά και γιατί θα έχουν και οι ίδιοι προσωπικό όφελος από τις αξιολογήσεις σε επόμενη εργασία.

 

Το σύστημα αξιολόγησης του mastermastoras.gr καλύπτει όλες τις ειδικότητες που προσφέρονται (πάνω από 50), και σε οποιαδήποτε περιοχή γίνει η εργασία, στις 3 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και στους 4 νομούς όπου έχει ήδη εξαπλωθεί το δίκτυό μας (Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Φθιώτιδας).

 

Μην διστάζετε λοιπόν! Ποστάρετε τη δουλειά που χρειάζεστε, εντελώς δωρεάν, συγκρίνετε, ακούστε, αποφασίστε και μετά… βαθμολογήστε!


Διαφημιστείτε εδώ

Ψάχνετε Επαγγελματία?

Καταχωρήστε την εργασία σας και οι καλύτεροι επαγγελματίες θα σας πάρουν τηλέφωνο!
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ