Αρχική Σελίδα » Για Επαγγελματίες

Γίνε Μέλος

Είστε επαγγελματίας, όμως… το τηλέφωνο στο κατάστημα δεν χτυπά. Η καταχώρισή σας σε ένα στατικό οδηγό είναι χαμένη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Τα διαφημιστικά σας φυλλάδια πιθανότατα πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. Η πρότασή μας: αφήστε τα όλα πίσω και εκμεταλλευθείτε την τεχνολογία του mastermastoras.gr! Γίνετε μέλος τώρα και απολαύστε:

 

Καινοτομία για εσάς, τον συνεργάτη επαγγελματία

 

Θα λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο ενημέρωση, με πλήρη στοιχεία, για κάθε δουλειά που ανοίγει στην ειδικότητα σας. Έτσι, ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για οποιαδήποτε υπάρχουσα εργασία, χωρίς να απαιτείται χρήση υπολογιστή ή ταμπλέτας από την πλευρά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον πελάτη!

 

Αύξηση πελατολογίου

 

Η άμεση εξυπηρέτηση των ανθρώπων που δημοσιεύουν μια εργασία αυξάνει κατακόρυφα την πιθανότητα δημιουργίας νέου πελατολογίου για εσάς. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός φέρνει νέους πελάτες αφού η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από στόμα σε στόμα!

 

Ξεκάθαρη συνεργασία με ίσους όρους

 

Η πλατφόρμα του mastermastoras.gr λειτουργεί με πακέτα συνδρομών. Ως μέλη, θα παίρνετε SMS για όλες τις δουλειές που ανοίγουν στo γεωγραφικό διαμέρισμα που δηλώσατε. Δεν υπάρχει καμιά online δημοπρασία και καμία προμήθεια, ενώ λειτουργείτε ακριβώς όπως με τους δικούς σας πελάτες. Μόνο εσείς και ο πελάτης σας γνωρίζει την προσφορά σας και την συμφωνία σας, κανένας άλλος! Όλα αυτά πηγάζουν από την φιλοσοφία μας για διαφάνεια και υγιή ανταγωνισμό.

 

Ακόμη, δεν υπάρχει επιβάρυνση εγγραφής και τα πακέτα γνωριμίας που προσφέρει το Mastermastoras.gr σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε απόσβεση της συνδρομής μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

 

Εάν σας εκφράζει η ιδέα μας και η φιλοσοφία μας, ενταχτείτε τώρα στην ομάδα μας!

 

Η εγγραφή έχει 3 απλά βήματα και γίνεται σε ελάχιστα λεπτά. Κάντε κλικ πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ».

 

Τα μόνα που θα χρειαστεί να μας πείτε είναι:

 

Βήμα 1. Τα προσωπικά σας στοιχεία ή αυτά της επιχείρησής σας.

Βήμα 2. Ποια είναι η επαγγελματική σας ειδικότητα και τα είδη εργασιών που αναλαμβάνετε.

Βήμα 3. Στοιχεία επικοινωνίας.

 

Μετά, εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να εγκρίνουμε το προφίλ σας και συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και τα πακέτα προσφορών που σας ταιριάζουν.

 

Για να εγγραφείτε τώρα, κάντε κλικ εδώ!


Διαφημιστείτε εδώ

Αυξήστε τις
δουλειές σας

Επιλέγοντας πακέτο Συνεργασίας κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ