Αρχική Σελίδα » Για Επαγγελματίες

Πώς Λειτουργεί

Είστε επαγγελματίας; Άνθρωπος της δουλειάς; Γραφτείτε στο mastermastoras.gr και απολαύστε τις πιο χαμηλές συνδρομές της αγοράς, ΜΗΔΕΝΙΚΗ προμήθεια στις δουλείες που κλείνετε και ΚΑΜΙΑ δημοπράτηση online! H εγγραφή είναι πολύ απλή και κρατά ελάχιστα λεπτά. Το μόνο που θα χρειαστεί να μας πείτε είναι τα στοιχεία σας (ή τα στοιχεία της επιχείρησής σας), ποια είναι η ειδικότητά σας, ποιες δουλειές αναλαμβάνετε καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

 

Αφού εγγραφείτε, οι άνθρωποι του mastermastoras.gr θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε τις συνδρομές και τα πακέτα προσφορών που σας συμφέρουν.

 

Πώς θα ενημερώνεστε για τις ανοιχτές δουλειές;

 

Σε 2 πολύ απλά βήματα:

 

    1. Λαμβάνετε μήνυμα στο κινητό σας με τα πλήρη στοιχεία της αγγελίας και τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψήφιου πελάτη (ισχύει για όλα τα πακέτα συνδρομής).

 

    2. Επικοινωνείτε με τον υποψήφιο πελάτη για να ενημερωθείτε για την εργασία και να δώσετε την προσφορά σας.

 

Όταν ολοκληρώσετε την εργασία, ο πελάτης θα σας βαθμολογήσει με βάση την ποιότητα, την αξία της δουλειάς σας και την αξιοπιστία σας. Αυτή η βαθμολόγηση θα προστεθεί στο προφίλ σας και θα ενισχύσει τις πιθανότητες σας για την ανάληψη μελλοντικών εργασιών. 

 

Για να εγγραφείτε τώρα, κάντε κλικ εδώ!


Διαφημιστείτε εδώ

Αυξήστε τις
δουλειές σας

Επιλέγοντας πακέτο Συνεργασίας κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

Το Newsletter μας!

Aν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας συμπληρώστε το email σας και θα λαμβάνετε τα newsletter μας.

Μοιραστείτε το

Bookmark and Share

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ