mastermastoras.gr  
6 Ιουλίου 2014
Εκτύπωση Email

3D Πάνελ διακόσμησης τοίχου

 

Το τρισδιάστατο πάνελ διακόσμησης τοίχου είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να προσθέσετε «μια επιπλέον διάσταση" στο σπίτι σας. Τα μοντέρνα και φιλικά προς το περιβάλλον 3d πάνελ τοίχου παράγονται από την ινώδη σύσταση ‘residu’ του ζαχαροκάλαμου.

Οι ίνες από το άλεσμα μίσχων και ζαχαροκάλαμου, που απομένει μετά την ακατέργαστη ζάχαρη που εξάγεται από το χυμό του ζαχαροκάλαμου με τον τεμαχισμό του, είναι τώρα η πρώτη ύλη, που αποτελεί τη βάση αυτού του φιλικού προς το περιβάλλον προϊόν. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για 3d πάνελ τοίχου είναι 100% ανακυκλωμένο, λιπασματοποιήσιμο και είναι ως εκ τούτου, 100% βιοδιασπώμενα αλλά και εύκολο στην τοποθέτηση του.

Η οικολογία και τα ανακυκλωμένα υπολείμματα ζαχαροκάλαμου στην υπηρεσία της διακόσμησης!

Η σύγχρονη καθημερινότητα των κοινωνιών μας ορίζεται από το στυλ και την καινοτόμο σκέψη. Αν το στυλ και η καινοτομία έπρεπε να συνδυαστούν απόλυτα, τότε αυτό το αποτέλεσμα θα ήταν το τέλειο μείγμα.

Η πλατφόρμα μας μαζί με τους συνεργάτες της, καινοτομώντας για άλλη μια φορά μέσα από αυτό το άρθρο, προσπαθεί να δώσει νέα πνοή στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, απλά με την προσθήκη της διάστασης και το στυλ στους τοίχους σας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων στη διάθεση των συνεργατών μας που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη. Τα πάνελ τοίχου είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όταν τοποθετηθούν μαζί να σχηματίζουν ένα μοτίβο. Το να σχηματιστούν τόσο τέλειες γραμμές και καμπύλες σε μια επιφάνεια δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο!

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι μόνο κομψά και μοναδικά στον σχεδιασμό, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να εφαρμοστούν σε ένα τοίχωμα. Τα πάνελ αυτά είναι ελαφριά και μπορούν εύκολα να μετακινηθούν στην επιθυμητή θέση. Μετά την εγκατάσταση τους μπορούν να χρωματιστούν σε κάθε χρώμα που ταιριάζει με το εσωτερικό του σπιτιού σας ή της επιχείρηση σας. Εμπειρικά πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη λύση διακόσμησης είναι μια παγκόσμια τάση που εξασφαλίζει ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο μπορεί τώρα να εφαρμοστεί στο σπίτι ή στο γραφείο, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία και ακαταστασία.

Ποιότητα παγκόσμιας κλάσης, στυλ και καινοτομία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να καθορίσει αυτά τα προϊόντα., σκεφτόμενοι ότι έχουν επιλεχτεί από τους διακοσμητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως ένα από τα καλύτερα και πιο καινοτόμα οικολογικά προϊόντα διακόσμησης σπιτιού του έτους 2011-12.

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα τρισδιάστατα σχέδια θεωρούνται μια ώθηση προς το μέλλον και την καινοτομία. Οι αγγλοσάξονες λένε ότι η αλλαγή είναι τόσο ευχάριστη όσο και οι διακοπές. Οπότε, χαρίστε στην επιχείρησή ή το σπίτι σας έκφραση καινοτομίας και στυλ, εφαρμόζοντας τα πάνελ και  δώστε στους τοίχους σας ζωντάνια!

 

Ανακαλύψτε αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον νέα 3d πάνελ και αλλάξτε επίπεδο στην εσωτερική διακόσμηση!

Από την αρχή του χρόνου, μέσω τον συνεργατών μας έχουμε εφαρμόσει την συγκεκριμένη διακόσμηση σε κάποιους χώρους. Από τα λεγόμενα τον πελατών που εφάρμοσαν το συγκεκριμένο υλικό διακόσμησης αναφέρουν ότι αναβάθμισαν τον τρόπο διακόσμησης των χωρών τους σε νέα εποχή, αφήνοντας πίσω τους κλασικούς, και κάποιους από αυτούς ξεπερασμένους τρόπους διακόσμησης ενός τοίχου.

Το κάθε πάνελ, ένα κομψό υλικό τοίχου, έχει διάσταση 50εκ x 50εκ. Όταν τοποθετούνται μαζί, δημιουργούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δίνει στον τοίχο σας ένα επίπεδο νέας διαστάσεις που παίζει με το φως και τη σκιά. Πιστεύουμε ότι η παραγωγή του και η εφαρμογή του σε πολλά διαφορετικά πρότζεκτ έχει φέρει στο interior design (εσωτερική διακόσμηση) ένα νέο επίπεδο εξέλιξης.

Γνωρίζοντας και εφαρμόζοντας αυτά τα προϊόντα σας τα συνιστούμε έτσι ώστε να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση στο εσωτερικό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σχέδιο από την γκάμα των 3D πάνελ και χρησιμοποιήστε την έμπνευση σας για να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του χώρου σας.

Ρωτήστε μας για όποιες περισσότερες πληροφορίες και θα επανέρθουμε μέσα από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους συνεργάτες μας!


Σχόλια
comments powered by Disqus
Διαφημιστείτε εδώ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Μείνετε Ενημερωμένοι με την ροή δεδομένων (RSS) του mastermastoras.gr

Γραφτείτε στο Blog μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν ότι έχει να κάνει με το σπίτι ή την επιχείρηση σας!


Εγγραφείτε!!! Μια ακόμη υπηρεσία προς εσάς!

facebook twitter linkedin

Αναζήτηση